H.C.R Consulting
Bakkegårdsvej 29
5330 Munkebo
Denmark

+45 4081 9730
helgekrog@gmail.com

CVR 35203346

Drone Inspektion

Brug droneinspektion til at få det fulde overblik over dine projekter

Se et eksempel

Ejendomsinspektion

Projektoverblik

Mange års erfaring

Læs mere lige her

 • Ejendomsinspektion

  Service med drone inspektion

  Her hos H.C.R Consulting har års erfaring med drone inspektion af ejendomme for både virksomheder men også private. Jeg har valgt, ikke at angive priser på mine services her på hjemmesiden, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse og kompleksibilitet. Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte mig.

 • Projektoverblik

  Service med drone inspektion

  H.C.R. Consulting er specialister i professionel drone inspektion af diverse projekter. Så står du og mangler en seriøs partner, så kontakt mig i dag. Jeg har valgt, ikke at angive priser på mine services her på hjemmesiden, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse og kompleksibilitet. Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte mig.

 • Mange års erfaring

  Service med drone inspektion

  Her hos H.C.R Consulting har vi mange års erfaring i faget – hvilket tilmed betyder at du får professionel service, når du samarbejder med mig, netop fordi jeg ved præcis, hvordan tingene skal gøres. Derfor kan du trygt kontakte mig med opgaver inden for drone inspektion, projektledelse og rådgivning.

Bliv klogere på dronen
Dronens tekniske funktioner

Få et indblik i, hvad dronen kan klare af funktioner ved diverse projekter og inspektioner. Der er ikke en opgave vi ikke kan klare sammen.

Fotografi & video

En drone er et ubemandet luftfartøj (UAV), der er udstyret med forskellige udstyr, herunder fotografi- og videografisk gearing agile rammer.


Hurtig inspektion

Vores drone-ydelser giver dig en dygtig UAV-pilot, der vil give aerial drone-videografi.

Komplet løsning

Dronen kan svæve og manøvre over din begivenhed, der fanger billeder og video af ikke blot enkeltpersoners iterative tilgang til virksomhedernes strategi


Powerfuld enhed

Dronen kan registrere alle aktiviteter i hele projektet og optage fra utilgængelige poster uanset sted.

Har du et projekt eller har du spørgsmål?
– Så hører vi meget gerne fra dig

Her hos H.C.R Consulting kan vi tilbyde mange års erfaring i faget – hvilket tilmed betyder at du får professionel service når du samarbejder med mig, netop fordi jeg ved præcis hvordan tingene skal gøres. Derfor kan du trygt kontakte mig med opgaver inden for projektledelse og rådgivning.

Udfyld formularen her på siden og jeg kontakter dig hurtigst muligt, så vi kan få en nærmere snak om dit projekt eller spørgsmål. Modtager du ikke en henvendelse fra mig, så kontakt mig på telefon eller send mig en mail, som jeg vil besvare hurtigst muligt.


Kom i kontakt

40 81 97 30
helgekrog@gmail.com
Udfyld formularen og jeg kontakter dig

  Kontakt H.C.R 
  Consulting

  Serviceydelser

  Drone inspektion
  - Ejendomme
  - Projekter
  Konsulentarbejde
  - Projektledelse 
  - Driftledelse

  Kontaktinfo

  H.C.R Consulting
  Bakkegårdsvej 29
  DK-5330 Munkebo

  Tlf: +45 4081 9730
  helgekrog@gmail.com
  CVR: 35203346


  © H.C.R Consulting - Design by PLICO