H.C.R Consulting
Bakkegårdsvej 29
5330 Munkebo
Denmark

+45 4081 9730
helgekrog@gmail.com

CVR 35203346

Drone inspektion

Se et eksempel
Din foretrukne drone partner
Her hos H.C.R Consulting kan jeg prale af at have mange års erfaring i faget – hvilket tilmed betyder at du får professionel service når du samarbejder med mig, netop fordi jeg ved præcis hvordan tingene skal gøres. Derfor kan du trygt kontakte mig med opgaver inden for drone inspektion, projektledelse og rådgivning. Med mange års erfaring i drone flyvning tilbyder jeg drone inspektion til store og små virksomheder.
Inspektion af ejendomme med drone
Her hos H.C.R Consulting kan jeg prale af at have mange års erfaring med drone inspektion af ejendomme for både virksomheder men også private. Jeg har valgt, ikke at angive priser på mine services her på hjemmesiden, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse og kompleksibilitet. Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte mig.
Inspektion af diverse projekter
H.C.R. Consulting er specialister i professionel drone inspektion af diverse projekter. Så står du og mangler en seriøs partner, så kontakt mig i dag. Jeg har valgt, ikke at angive priser på mine services her på hjemmesiden, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse og kompleksibilitet. Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte mig.
Specifikationer
Dronens tekniske funktioner
Få et indblik i, hvad dronen kan klare af funktioner ved diverse projekter og inspektioner. Der er ikke en opgave vi ikke kan klare sammen.

Fotografi & video

En drone er et ubemandet luftfartøj (UAV), der er udstyret med forskellige udstyr, herunder fotografi- og videografisk gearing agile rammer.

Hurtig inspektion

Vores drone-ydelser giver dig en dygtig UAV-pilot, der vil give aerial drone-videografi.

Komplet løsning

Dronen kan svæve og manøvre over din begivenhed, der fanger billeder og video af ikke blot enkeltpersoners iterative tilgang til virksomhedernes strategi

Powerfuld enhed

Dronen kan registrere alle aktiviteter i hele projektet og optage fra utilgængelige poster uanset sted.
Har du et projekt eller har du spørgsmål, så hører vi meget gerne fra dig

Her hos H.C.R Consulting kan jeg prale af at have mange års erfaring i faget – hvilket tilmed betyder at du får professionel service når du samarbejder med mig, netop fordi jeg ved præcis hvordan tingene skal gøres. Derfor kan du trygt kontakte mig med opgaver inden for projektledelse og rådgivning.

Udfyld formularen her på siden og jeg kontakter dig hurtigst muligt, så vi kan få en nærmere snak om dit projekt eller spørgsmål. Modtager du ikke en henvendelse fra mig, så kontakt mig på telefon eller send mig en mail, som jeg vil besvare hurtigst muligt.

Udfyld formularen og jeg kontakter dig

Har du spørgsmål?
H.C.R Consulting - Bakkegårdsvej 29 - 5330 Munkebo - Denmark
+45 4081 9730 - helgekrog@gmail.com
CVR 35203346

© 2019 H.C.R Consulting