H.C.R Consulting
Bakkegårdsvej 29
5330 Munkebo
Denmark

+45 4081 9730
helgekrog@gmail.com

CVR 35203346

Om H.C.R Consulting v/Helge Rasmussen

En virksomhed med mange års erfaring
Her hos H.C.R Consulting kan jeg prale af at have mange års erfaring i faget – hvilket tilmed betyder at du får professionel service når du samarbejder med mig, netop fordi jeg ved præcis hvordan tingene skal gøres. Derfor kan du trygt kontakte mig med opgaver inden for drone inspektion, projektledelse og rådgivning.
Eksistens siden 2013

Hos H.C.R Consulting gør jeg en ære i at specialisere mig inden for drone inspektion, projektledelse, rådgivning og konsulentarbejde. Alt foregår selvfølgelig efter kundens behov – da jeg sætter kunden i centrum, fordi at kun hvis kunden er tilfreds, er jeg tilfreds.

Alt mit udstyr og redskaber er selvfølgelig af højeste kvalitet, da jeg aldrig ville tilbyde kunden noget som jeg ikke selv mener jeg ville kunne stå inde for. Så kontakt H.C.R Consulting i dag, hvis du ønsker en unik og fantastisk løsning af god kvalitet – efter dine præmisser.

H.C.R Consulting arbejder på en del års konstant, positiv udvikling og erfaring. Gennem årene har jeg betjent en lang række gode, professionelle kunder, som er kommet igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men jeg er stadig ‘ung’ og fyldt med gå-på-mod. Sammen med et stærkt og engageret netværk danner det et stærkt fundament for min virksomhed.

Jeg har valgt, ikke at angive priser på mine ydelser her på min hjemmeside, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse og kompleksibilitet. Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte mig. Se kontaktoplysninger nedenfor eller udfyld formularen under “Kontakt” og jeg vil hurtigst muligt kontakte dig. Hvad enten det drejer sig om drone inspektion, projektledelse eller rådgivning, så kan jeg helt sikkert hjælpe.

Jeg tilbyder følgende

Professionel drone inspektion

Med mange års erfaring i drone flyvning tilbyder jeg drone inspektion til store og små virksomheder

Projektledelse & rådgivning

Hos H.C.R Consulting tilbyder jeg alt i projektledelse og virksomhedsrådgivning til små og store virksomheder

Rådgivning om driftsledelse

Hos H.C.R Consulting tilbyder jeg professionel rådigvning i driftsledelse for små og store virksomheder
Har du et projekt eller har du spørgsmål, så hører vi meget gerne fra dig

Her hos H.C.R Consulting kan jeg prale af at have mange års erfaring i faget – hvilket tilmed betyder at du får professionel service når du samarbejder med mig, netop fordi jeg ved præcis hvordan tingene skal gøres. Derfor kan du trygt kontakte mig med opgaver inden for projektledelse og rådgivning.

Udfyld formularen her på siden og jeg kontakter dig hurtigst muligt, så vi kan få en nærmere snak om dit projekt eller spørgsmål. Modtager du ikke en henvendelse fra mig, så kontakt mig på telefon eller send mig en mail, som jeg vil besvare hurtigst muligt.

Udfyld formularen og jeg kontakter dig

Har du spørgsmål?
H.C.R Consulting - Bakkegårdsvej 29 - 5330 Munkebo - Denmark
+45 4081 9730 - helgekrog@gmail.com
CVR 35203346

© 2019 H.C.R Consulting