H.C.R Consulting
Bakkegårdsvej 29
5330 Munkebo
Denmark

+45 4081 9730
helgekrog@gmail.com

CVR 35203346

Rådgivning services

Få kompetent projektledelse, rådgivning og konsulentarbejde

Projektledelse

Få værktøjer til at skabe resultater
Her hos H.C.R Consulting har jeg har erfaring med projektledelse fra b.la. Scandlines hvor jeg var projektleder for ombygningen af de to færger på Gedser – Rostock overfarten til Hybridfærger.

Som reference kan jeg næve Bladt Industries, hvor jeg var projektmanager på 30 store Havmøllefundamenter til en vindmøllepark i Skotland. Jeg har ligeledes været Projektleder hos Hauge Installation med fokus på ombygningen af et 10 etagers kontorbygning i Odense. Jeg har endvidere været tilsynsførende for Maersk A/S for installation af Scrubber i Containerskibe på Fayard i Munkebo, og flere andre projekter.

Med mig som projekterleder får du professionel service under vores samarbejder, netop fordi jeg har stor erfaring, Derfor kan du trygt kontakte mig med opgaver inden for projektledelse og rådgivning.


Driftledelse

Her hos H.C.R Consulting har jeg en del års erfaring i Driftsledelse bla. som mangeårig mester i produktionen på Lindø værftet samt en stor del af tiden at være tilknyttet prøveturs teamet for nybygninger inden overdragelsen til kunden.

Som inspektør hos Maersk Ship Design har jeg i over 12 år med udstationering i udlandet på forskellige værfter rundt om i verden, hvor min primære opgaver var at samarbejde med værfterne på alle niveauer, så Maersk kunne få deres skibe i den høje kvalitet og til tiden. Det betyder at du får en god sparring og service, når du samarbejder med mig, netop fordi jeg ved præcis hvordan tingene skal gøres. Derfor kan du trygt kontakte mig for opgaver inden for Driftsledelse og Rådgivning.

Har du et projekt eller har du spørgsmål?
– Så hører vi meget gerne fra dig

Her hos H.C.R Consulting kan vi tilbyde mange års erfaring i faget – hvilket tilmed betyder at du får professionel service når du samarbejder med mig, netop fordi jeg ved præcis hvordan tingene skal gøres. Derfor kan du trygt kontakte mig med opgaver inden for projektledelse og rådgivning.

Udfyld formularen her på siden og jeg kontakter dig hurtigst muligt, så vi kan få en nærmere snak om dit projekt eller spørgsmål. Modtager du ikke en henvendelse fra mig, så kontakt mig på telefon eller send mig en mail, som jeg vil besvare hurtigst muligt.


Kom i kontakt

40 81 97 30
helgekrog@gmail.com
Udfyld formularen og jeg kontakter dig

  Kontakt H.C.R 
  Consulting

  Serviceydelser

  Drone inspektion
  - Ejendomme
  - Projekter
  Konsulentarbejde
  - Projektledelse 
  - Driftledelse

  Kontaktinfo

  H.C.R Consulting
  Bakkegårdsvej 29
  DK-5330 Munkebo

  Tlf: +45 4081 9730
  helgekrog@gmail.com
  CVR: 35203346


  © H.C.R Consulting - Design by PLICO